ویروس کرونا
توضیحات جناب دکتر شهرام کاکوئی رادیولوژیست و عضو هیئت علمی بیمارستان مسیح دانشوری وابسته به دانشکده شهید بهشتی تهران بهمراه دکتر بخشایش کرم مسئول بخش بیمارستان و دکتر مهریان و دکتر خزائی در مورد ویروس کرونا .
این ویدئو بصورت علمی به توضیح در مورد ویروس کرونا پرداخته است .
کرونا برای اولین بار :
در سال ٢٠١٩ ماه نوامبر وجود ویروس کرونا در شهر « ووهان – چین» آشکار شد. این ویروس به سبب شیوع نوع ناشناختهای از ویروس کرونا که 2019-nCoV نام گرفت، آغاز شد. مقامات بهداشت کشور چین کشف آن را در ژانویه ٢٠٢٠ اعلام کردند. روز 30 ژانویه 2020 سازمان بهداشت جهانی با اشاره به انتشار این بیماری حالت « اضطرار سلامت عمومی بینالمللی» در جهان اعلام کرد.
عوارض کرونا:
ویروس کرونا میتواند باعث سینه پهلو (ذات الریه) شود. سرفه، تب و مشکلات تنفسی ازجمله علائم مبتلایان به بیماری کرونا است. در موارد شدیدتر، ازکارافتادن/ نارسایی اندامهای بدن هم مشاهده شده است. ازآنجا که سینه پهلو به واسطهٔ انتقال ویروس بروز پیدا میکند، مصرف آنتی بیوتیک بیثمر است و کمکی به بهبود مبتلایان نمیکند.
متأسفانه داروهای ضدویروس آنفولانزا هم تأثیری در بهبودی بیماری ندارند. بهبودی بیمار مبتلا به کرونا به توانایی سیستم ایمنی او بستگی دارد. هرچه سیستم ایمنی قدرتمندتر باشد، احتمال بهبود یافتن بیمار بیشتر میشود. بسیاری از کسانی که تاکنون جانشان را از دست دادهاند، پیش از ابتلا به بیماری، از لحاظ سلامتی وضعیت چندان مناسبی نداشتند.
کمیسیون بهداشت ملی چین قابلیت سرایت ویروس کرونا از انسان به انسان را تأیید کرده است. از زمان شیوع بیماری تاکنون، هم در چین و هم در برخی نقاط دیگر جهان، انتقال ویروس میان افراد رخ داده است.
با رعایت موارد زیر، از گسترش بیماری کرونا پیشگیری خواهیم کرد.
- به طور مکرر دستهایمان را بشوییم و تمیز کنیم.
شستوشوی دستها حداقل بهمدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون قبل از خوردن غذا و بعد از استفاده از سرویس بهداشتی بسیار مهم است (همچنین زمانی که قصد آشپزی دارید). ضدعفونیکنندهها هم انتخاب مناسب دیگری برای تمیزکردن دستها هستند. تا جای امکان از ضدعفونیکنندهای استفاده کنید که ۶۰ تا ۹۵ درصد آن متشکل از الکل باشد و بههنگام استفاده، خوب دستها را به هم بمالید تا کاملا خشک شوند.
- از تماس دستهای کثیف با چشمها، بینی و دهان خودداری کنید.داروهای آنتیبیوتیک را فقط و فقط با تجویز پزشک مصرف کنید و میزان داروی مصرفی یا نوع آن را خودسرانه تغییر ندهید. حتی اگر پیش از مصرف تمامی داروهای آنتی بیوتیک تجویز شده احساس کردید حالتان بهتر شده است، مصرفشان را قطع نکنید و طبق تجویز پزشک، دوره را تکمیل کنید.
- اگر علائمی نظیر سرفه، تب، تنگی نفس، حالت تهوع یا اسهال را در خود دیدید، خانه را برای رفتن به محل کار یا کلاس درس یا مکانهای عمومی ترک نکنید.
- توصیه میشود که تا جای امکان رفتوآمد به بیرون از خانه را فعلا محدود کنید، مگر آنکه خانه را بهقصد رفتن به بیمارستان ترک میکنید. از حضور در مکانهای عمومی خودداری کنید و تا جای امکان، از سرویسهای حملونقل عمومی استفاده نکنید.
- اگر فردی مبتلا به بیماری کرونا تشخیص داده شد، باید در خانه بماند و ترک خانه مستلزم تشخیص و صلاحدید مسئولان و متخصصان مراکز بهداشتی و درمانی است و باید با مشورت آنها صورت بگیرد.
- بههنگام پختن غذا، پیشخوان کابینتها و نقاط دیگر را از قبل تمیز و ضدعفونی کرده باشید. غذاهای باقیمانده را در فریزر بگذارید و از قراردادن طولانیمدت آنها در دمای اتاق خودداری کنید.
- پیشخوانها، میز غذاخوری، دستگیرههای درها، گوشیهای موبایل، کیبورد، تبلت و … از جمله مواردی هستند که توصیه میشود هر روز با اسپریهای مخصوص یا دستمال، تمیزشان کنید.
- تمیزکردن روزانۀ سرویسهای بهداشتی را هم از یاد نبرید.
- بشقاب، لیوان، فنجان، قاشق و چنگال، حوله، شانه و تیغ اصلاح ازجمله مواردی هستند که توصیه میشود بهطور اشتراکی با دیگران استفاده نکنید و از هرکدام، یکی مختص خودتان داشته باشید. پس از استفاده از هریک از این لوازم، آنها را با آب و مایع شوینده بشویید.
- وقتی در مجاورت حیوانات خانگی یا افراد دیگر هستید، از ماسک طبی استفاده کنید (حضور در کنار دیگران در اتاق یا خودرو)؛ و نیز بههنگام مراجعه به مراکز درمانی. اگر به هر دلیلی قادر به گذاشتن ماسک طبی نبودید (مثلا اگر با گذاشتن ماسک مشکل تنفسی پیدا میکنید)، کسانی که در ارتباط با شما هستند باید ماسک بگذارند.
- تا جای ممکن، در اتاق خودتان بمانید و با دیگر اعضای خانه کمتر تماس داشته باشید (دستدادن، روبوسی).
- در صورت امکان از سرویس بهداشتی شخصی استفاده کنید.
- اگر حیوان خانگی دارید، تماس با او را هم محدود کنید و اگر حالات غیرعادی از خود نشان میدهد، او را به دامپزشکی ببرید.
- بههنگام عطسه یا سرفه با دستمال یا بازو جلوی دهان و بینی خود را بگیرید. دستمال مورداستفاده را در سطل زباله مخصوص پسماند عفونی (اگر در دسترس است) بیندازید. بلافاصله پس از عطسه یا سرفه، دستهای خود را با آب و صابون یا محصولات ضدعفونیکننده بشویید یا تمیز کنید.
- اگر علائم بیماری کرونا را در خود حس کردید و به بروز بیماری مشکوک شدید. حتما با مراکز درمانی تماس بگیرید (قبل از آنکه حضورا به مراکز درمانی مراجعه کنید). دقت داشته باشید که عطسهکردن و آبریزش بینی از علائم قطعی کرونا نیستند. (سرفه، بدندرد، تنگی نفس و تب علائم اصلی هستند). همچنین حدود ۲ هفته زمان میبرد تا فاز اصلی بیماری شروع شود (پس از مشاهده اولین اثر علائم آن).
شرکت بنیان طب جراح
جهت مشاهده مقالات مفید علمی در مورد اختلالات خواب لطفا کلیک فرمائید.
مشاوره تخصصی رایگان : اگر چنانچه در زمینه خرید دستگاه های کمک تنفسی نیاز به مشاوره تخصصی و راهنمایی رایگان دارید، لطفا از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
دفتر فروش:04133379934 تلفن تماس:09143137771 واتساپ: 09143137771
نیاز به مشاوره رایگان دارید؟
شرکت بنیان طب جراح ارائه دهنده انواع دستگاه های کمک تنفسی ایرانی و خارجی میباشد. چنانچه در مورد خرید دستگاه های کمک تنفسی نیاز به مشاوره تخصصی و راهنمایی رایگان دارید.
شماره تماس خود را برای ما ارسال بفرمایید تا همکارانمان در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.